Pages Menu
Categories Menu

nrg personal training

Wil je afvallen? Je vetpercentage verminderen? Spiermassa verhogen? Fitter en energieker worden? Kracht en conditie op peil houden? Maar lukt het je niet om jou doel te bereiken? Dan is nrg personal training echt iets voor jou!

 

nrg personal training draait om jou?

Na een uitgebreid intakegesprek stellen we samen jouw doelstellingen vast en nemen we jouw huidige voedingspatroon onder de loep. Vervolgens maken we een voedings- en trainingsplan. Trainingen stemmen we precies op jouw lichaam en wensen af. Mijn begeleiding draait om jou. Ik investeer in het opbouwen van een persoonlijke relatie. Hoe beter ik je ken, hoe beter ik je kan begeleiden!

 

Wat zijn de voordelen van nrg personal training?

  • Een op jou afgestemde methode
  • Trainen wanneer je het jou uitkomt
  • Een stok achter de deur
  • Persoonlijke begeleiding
  • Een lifestylecoach
  • Voor elk budget

 

Voor elk budget (groepstrainingen)

Personal trainer, dat klinkt duur. Maar met de groepstrainingen van nrg heb je wél het voordeel van persoonlijke begeleiding, zónder hoge kosten. Een leuke én effectieve trainingsvorm waarbij je een personal trainer deelt met maximaal vier anderen.

 

Prijzen

Personal training 1 op 1:                    €50,- per persoon per uur

Personal training 2 personen:          €25,- per persoon per uur

Personal training 3 personen:          €20,- per persoon per uur

Personal training 4 personen:          €15,- per persoon per uur

 

Ook voor sportspecifieke training

Ben je een fanatieke amateur- of topsporter en wil je je prestaties verbeteren? Ook dan breng ik je graag verder. Ik heb ervaring met het begeleiden van topsporters. En ken de eisen die elke sport aan krachttraining stelt. De kracht die jij opbouwt moet je uiteindelijk kunnen toepassen in jouw sport. Samen halen we het maximale eruit.

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Robert van Rijn, specialist op het gebied van sport en voeding en werkzaam als sportdiëtist, lifestylecoach en personal trainer. Door de jaren heen heb ik vele mensen begeleid. Ik ben ervan overtuigd dat goede voeding in combinatie met beweging de basis vormt voor een goede gezondheid. Met deze overtuiging heb ik een methode ontwikkeld die echt werkt.

 

Terug naar de basis

Laat ik vertellen wat deze methode vooral níet is. Het is niet zoals je vaak op televisie ziet: in zeer korte tijd ongelofelijke resultaten. Je gaat terug naar de basis: gezonder eten en meer bewegen door het veranderen van levensstijl. Voordat we een samenwerking aangaan wil ik dat je een beslissing neemt. Het start namelijk met jou. Jij gaat jouw lijf veranderen. Jij haalt de juiste voedingsmiddelen in huis. Jij gaat sporten. Het gaat om jouw gedrag, jouw levensstijl. Het voorgoed veranderen van jouw levensstijl is cruciaal voor succes op de lange termijn. Ik kan je, met mijn kennis over voeding en sport, als geen ander helpen. Vervolgens ligt het succes volledig in jouw handen.

 

Actief en gezond Westland

Nrg personal training kan op meerdere locaties. Zo kunnen we buiten aan de slag. Maar de thuisbasis is Actief en gezond Westland in De Lier. Niet zomaar een sportschool, maar een gezondheidscentrum waar gezond leven, werken en bewegen samenkomen. Geheel passend bij mijn visie kun je hier, naast personal training, terecht voor bijvoorbeeld revalidatie, sportmassage, fysiotherapie en arbodienstverlening. Een gezonde basis, dus!

 

Jouw uitdaging

Ga jij de uitdaging aan met jezelf? En met nrg personal training? Neem dan direct contact voor een kennismaking. Mail naar nrgsportenvoeding@gmail.com of bel 0642103171.

 

Download hier de Algemene voorwaarden NRG Sport en Voeding.

 

 

Deel dit artikel